Майстер в/н ДНЗ "Лісоводський ПАЛ" Самбор Надія Антонівна

Страницы

  • Головна
  • Уроки виробничого навчання
  • Виховна робота
  • Досвід роботи
  • Портфоліо
  • Дистанційне навчання
  • Фотогалерея

Уроки виробничого навчання



 Презентація до відкритого уроку виробничого навчання по темі: "Приготування супів"

Відкритий урок виробничого навчання на тему:

 "Приготування страв зі смажених овочів. Приготування дерунів."

Інструкційно-технологічна картка "Приготування дерунів"

Отправить по электронной почтеНаписать об этом в блогеПоделиться в XОпубликовать в FacebookПоделиться в Pinterest

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Главная страница
Подписаться на: Сообщения (Atom)

Обо мне

Sambor
Просмотреть профиль
Тема "Корпорация "Чудеса"". Технологии Blogger.